www.grooviekids.nl voor verjaardagscadeaus

bright-starts-activiteiten-tafel-doodle-bugs-arounwww.grooviekids.nl voor verjaardagscadeaus

Mijn kleine meid word alweer drie jaar. Het gaat zo snel, ik herinner mij de dag nog toen ze geboren werd. Mijn man en ik hebben het best druk met werken om maar zo goed mogelijk rond te komen. We hebben veel tijd voor onze dochter maar om bijvoorbeeld een mooi cadeau te kopen in de stad gaat net even niet. Tegenwoordig bestaat er gelukkig internet waar ik eigenlijk bijna alle op koop. Boeken, kleding, schoenen, Dvd’s en Cd’s. Ik heb nu op www.grooviekids.nl een cadeau voor onze dochter gekocht, het komt precies een dag voor haar verjaardag binnen. Dat is zo fijn. Ik kan dan de ochtend van de verjaardag lekker een taart bakken. Mijn man kan dan de andere boodschappen doen. We zijn alle twee vrij op de verjaardag, zo fijn. Het word vast een heerlijke dag. Mijn ouders komen langs en de ouders van mij man ook. Ook hebben we veel vrienden met kindjes van dezelfde leeftijd. Zo’n dag is altijd wel enorm druk, we hebben nu ook besloten om de visite alleen in de middag te laten komen. We hebben de avond lekker met onze ouders gepland. We gaan dan lekker uit eten en dan gaan we lekker thuis een borrel drinken. Het is best lastig hoe je nou een verjaardag moet vieren van zo’n klein meisje. Ze snapt er zelf nog niet zo veel van he. We hopen in ieder geval dat ze blij is met het cadeau van www.grooviekids.nl.