De voordelen van grote lego blokken voor je kind

grote lego blokken

Heb jij al grote lego blokken aangeschaft voor je kind om mee te spelen? Nee? Dan weet je niet wat je mist! Deze grote lego blokken worden gemaakt van een stevige foam en een rubberachtig materiaal, waardoor ze prettig zijn om mee te spelen maar toch stevig genoeg zijn om mee te bouwen.

Geen krassen of lawaai met de grote lego blokken

Het aanschaffen van grote lego blokken voor je kind om mee te spelen heeft verschillende voordelen. Omdat de lego blokken van stevig foam en een ander rubberachtig materiaal zijn gemaakt, zijn ze niet alleen prettig om vast te houden maar maken ze ook geen lawaai als ze vallen. Dit betekent dat je kind zonder zorgen kan spelen, en jij niet bang hoeft te zijn dat er veel lawaai zal ontstaan. Verder verkleinen deze lego blokken de kans op krassen of schade op de grond. Wanneer je kind met echte lego blokken speelt, bestaat er een kans dat er veel krassen op de grond komen en de vloer beschadigd. Met grote lego blokken van foam is dit niet het geval!

grote lego blokken

Wees een echte vakman en bouw er op los

Deze grote lego blokken zijn niet alleen leuk om los mee te spelen, maar zijn stevig genoeg om een echt bouwwerk mee te maken. Door hun handige vorm zijn ze stapelbaar, en kan je kind de allermooiste en hoogste torens bouwen. Dit daagt ze uit hun spierballen te gebruiken en hun ontwikkelende grafische inzicht. De lego blokken worden geleverd met een echt officieel veiligheidscertificaat, dus je hoeft er niet bang voor te zijn dat de blokken gevaarlijk zijn. Je kind kan er zonder problemen mee spelen!