Het perfecte geboortekaartje tweeling

1421417526.583Tja en dan vertelt de dokter mij ineens dat ik een tweeling krijg. Dat is even slikken. Althans ik had er niet op gerekend. Ineens moesten we twee van alles in huis halen. Extra rompertjes, flesjes, maxi cosí… noem maar op. Bijna riepen we nog: ook twee geboortekaartjes. Maar dat hoeft natuurlijk niet – gelukkig. Voor het perfecte geboortekaartje tweeling kwamen we terecht bij Kissgeboortekaartjes.nl. Hier kon ik tijdens mijn verlof zelf het perfecte kaartje samenstellen, met voldoende ruimte voor twee namen.

1417263795.9062 1417349642.0574Helemaal mijn smaak

De verschillende thema’s van kleurrijk tot naturel en zelfs met je eigen babyfoto erop zorgen er voor dat ik een ruime keuze had. Uiteindelijk ben ik gezwicht voor een geboortekaartje tweeling uit de categorie snoezig met allerlei schattige diertjes erop. De vrolijke kleuren en dieren pasten al helemaal bij de door ons uitgekozen kinderkamer. Ik had voldoende ruimte voor de namen, de geboortegegevens en een lief gedichtje. Nadat ik online het kaartje had gemaakt en betaald ontving ik de kaartjes heel snel thuis. En ook nog eens voor een heel goede (lage) prijs. De kaartjes zagen er top uit. Ik heb veel complimentjes gehad voor onze geboortekaartjes voor onze tweeling. Een vriendin – nu in verwachting van een tweeling – vroeg zelfs waar ik dat leuke geboortekaartje vandaan had. Natuurlijk heb ik Kissgeboortekaartjes.nl meteen aangeraden. Ben benieuwd welk kaartje er straks van haar bij mij in de bus valt.