Thermosbekers om je drankje op temperatuur te houden

Drinkbeker

Je drankje op precies de juiste temperatuur drinken is wel zo lekker. Retulp RVS thermosbekers zijn ideaal om je koffie, thee of smoothie overal mee naar toe te nemen. Ze houden warme drankjes warm tot aan wel 4 uur en voor koude drankjes geldt 6 uur. Goed om te weten is dat deze thermosflessen ook nog eens heel goed voor het milieu zijn. Ze zijn erg duurzaam. We vertellen je graag meer over deze mooie thermosbekers.

Help de ontwikkelingslanden

Heb je graag wat te kiezen? Dat komt goed uit, de thermosbekers van Retulp zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. De RVS Tumbler heeft een handig uitneembaar filter en is leverbaar in 6 kleuren. Naast drankjes kun je er ook heel goed fruit in koel houden. Met deze thermosbekers draag je bij aan een beter milieu. Hoezo? Je maakt geen gebruik wegwerpbekers of andere plastic flessen! Je steunt eveneens een goed doel. Bij verkoop van een thermosbeker wordt de inhoud van de beker x 1000 aan drinkwater gedoneerd aan ontwikkelingslanden. Enthousiast? Koop snel een van die prachtige thermosbekers van Retulp.

Meer flessen van Retulp

Kies je voor een Tumbler van 300 ml of 400 ml? De 400 ml variant is van bamboe gemaakt, een echte eyecatcher! Als je er 72 stuks bestelt is het mogelijk ze te laten bedrukken met je logo of een slogan. Het is dus ook een erg leuk relatiegeschenk om weg te geven aan je klanten. Naast thermosbekers zijn hier nog andere flessen leverbaar, zoals leuke bidons. Ideaal voor de bewuste sporter! Retulp levert helaas niet aan consumenten, ga daarom dus snel op zoek naar de dichtstbijzijnde winkel bij jou om deze flessen te kopen. Gelukkig zijn ze te koop in ruim 100 winkels in Nederland.

Breng een bezoek aan de winkel

Ben je benieuwd hoe je ook jouw steentje kunt bijdragen aan een beter milieu door de thermosbekers van Retulp te kopen? Op de website vind je al het een en ander en over de doelstelling van Retulp. Mocht je meer willen weten dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice. Hier vertellen ze je alles wat je wilt weten.