Een goede nachtrust

matras 130 x 200

Iedereen groot, klein, jong of oud heeft recht op een goede nachtrust, of je nu werkt of de hele dag in de schoolbanken zit. Een goede nachtrust is essentieel voor je prestaties, maar ook je humeur heeft er onder te leiden als je niet goed slaapt. Dan hebben we het nog niet over je lichaam, want daar kun je ook problemen mee krijgen. Met het matras 130 x 200 zal het zover niet komen, dit matras stel je namelijk zelf samen dus weet je de eigenschappen van het matras.

Niet wakker door je partner

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je direct wakker wordt als je partner zich omdraait, met het matras 130 x 200 slaap je heerlijk de nacht door. Ook wanneer je een partner hebt die onrustiger in bed ligt als jijzelf, daar hebben de unieke eigenschappen van het matras voor gezorgd. Alle schuimen die worden gebruikt voor een matras, hebben een keurmerk van Centipur. Dit betekent tevens dat het matras aan alle wetten en eisen voldoet van de Europese Unie.

matras 130 x 200

Denk aan de vier eigenschappen

Een matras kan nog zo mooi en comfortabel voor het oog eruit zien, als de vier bekende eigenschappen niet aanwezig zijn heb je nog een matras wat niet lekker ligt. Een matras 130 x 200 van perfecthomeshop.eu heeft de vier belangrijke kenmerken wel, duurzaamheid, comfort, ventilatie en ondersteuning. Niet voor niets is er jaren aan ontwikkeling aan vooraf gegaan om dit topproduct te maken, wanneer je er op ligt dan weet je direct waarvoor dit nodig is geweest.