Online kun je een Smokesmarter e sigaret kopen

Smokesmarter e sigaret kopen

Het is niet te geloven hoeveel verschillende e sigaretten er te koop zijn. Hoe moet je dan weten welke je moet kiezen? Je kunt online een Smokesmarter e sigaret kopen. Smokesmarter heeft ontzettend veel verschillende soorten om uit te kiezen dus bij deze online aanbieder ga je ongetwijfeld een e sigaret vinden die bij je past. Maar hoe kies je er eentje uit? Hier lees je een aantal tips.

Elektrisch

Bepaal je budget

Het klinkt voor de hand liggend, maar het is wel belangrijk: bedenk altijd van te voren hoeveel je uit wil geven aan je e sigaret. Het is belangrijk dat je niet meer uitgeeft dan nodig is want er zijn heel veel prijsklassen om uit te kiezen. Wil je een paar tientjes uitgeven of een paar honderd? De keuze is aan jou.

Starterset

Welke vorm vind je prettig?

Sommige e sigaretten zien eruit als een echte sigaret. Ze zijn nogal klein, smal en je kunt ze vasthouden als een normale sigaret als je dat zou willen. Omdat dit een vrij klein apparaat is, zul je dan wel merken dat er minder vloeistof in kan en dat je het filter vaker moet verwisselen. Er zijn ook e sigaretten die wat groter zijn. Ze hebben bijvoorbeeld een koppelstuk aan de onderkant van het apparaat waar de vloeistof en het filter ingaat. Deze zijn iets zwaarder maar gaan ook langer mee en hoef je minder vaak te vullen. Ze zijn vaak wel iets duurder dan de eerder genoemde modellen.