Mason Garments

Mason Garments heeft hun campagne “Layers of Evolutions” voor herfst/winter 2021 stopgezet! De nieuwe herfstcollectie bevat veel verschillende stijlen, waarvan er vele nog nooit eerder zijn aangeboden. Deze kledingstukken zijn perfect voor zowel werk als comfort. De herfst is begonnen, kom in de stemming met deze unieke Mason Garments voor heren. De “New Series” omvat drie verschillende stijlen van metselaarkleding voor heren in hun nieuwe “Layers of evolution”-collectie. De drie belangrijkste stijlen zijn: de gewone schoen, de brogues en de conventionele schoen. Elk van deze drie paren metselwerk wordt aangeboden in zowel donkere als lichte versies, waardoor ze ideaal zijn voor zowel werk als comfort.

Een meer casual look met metselwerkkleding

Als je de voorkeur geeft aan een meer casual look met metselwerkkleding, dan is de schoen met gladde neus van suède precies wat je zoekt! De Plain Toe heeft een bovenwerk van suède en een rubberen tussenzool, terwijl de brogues in zwart of wit met suède verkrijgbaar zijn. Beide stijlen zijn voorzien van de kenmerkende elastische manchetten en labels van Mason. Voor een iets strakkere look, probeer de Conventional Shoe in grijs met een elastische manchet en grijze rubberen zolen. Beide kledingstukken zijn ook verkrijgbaar in de lente/zomer collecties. Er zijn ook verschillende paren metselwerk om uit te kiezen in de “Lente/Zomer” collecties.

Verschillende dameskostuums in verschillende stijlen

Hoewel veel mensen terugdeinzen voor metselwerkkleding, simpelweg omdat ze denken dat deze kledingstukken alleen voor mannen zijn ontworpen, moeten vrouwen niet bang zijn om metselwerk of suède kleding te dragen! Dit seizoen zijn er verschillende dameskostuums in verschillende stijlen om uit te kiezen, waaronder: de jassen met korte mouwen, de gebreide jas met schede, de jassen met schede band, de zware pullover-jassen, de zware sjaal-tas en de formele herfstjurk. Dit jaar zijn ook de Timeless Oxfords verkrijgbaar, evenals verschillende nieuwe leren en suède laarzen, verkrijgbaar in zowel bruin als zwart. Zoek voor iets heel speciaals de Blouson Blazer, de Le Plait Tote, de Monogram Plaid Shawls en de nieuwe Plaid Skirts.