Bijzondere kerstdiner ideeën

kerstdinner

Kerstpakket met tapas als basis

Als straks de kerstdagen met het traditionele kerstdiner weer voor de deur staan, kunt u uw medewerkers een echte ontspannen vakantie bieden door ze te trakteren op een kerstpakket met tapas. Ongetwijfeld zijn er in uw bedrijf liefhebbers van de Spaanse keuken en zijn ze dol op heerlijke tapas. U kunt ze ook trakteren op een bedrijfsetentje in een Spaans restaurant of een eetcafé waar tapas worden geserveerd. Maar met een kerstpakket met tapas, geeft u ze de mogelijkheid om thuis een feestelijk kerstdiner te bereiden dat gebaseerd is op tapas. Mogen wij u in dit blog op één van onze bijzondere kerstdiner ideeën trakteren? U leest hieronder meer. 

De beste cadeaus voor tapasliefhebber

Croquetas de Jamón, gambas al ajillo, calamares a la romana, queso manchego, empanadas, pimientos rellenos, patatas bravas en pan con alioli. Allemaal namen van Spaanse tapas waarbij bij menigeen het water uit de mond loopt. In plaats van naar een restaurant te gaan, kunt u de tapas liefhebbers onder uw medewerkers een heerlijk tapas kerstpakket schenken om hen te bedanken voor weer een jaar bijzondere inspanning voor uw firma. Want wat is er lekkerdere dan hartje winter te kunnen genieten van de smaken van de Spaanse zon, zee en strand? Kerstpakketten met tapas worden samengesteld met de beste producten en smaken uit de Spaanse keuken. Kerstpakketten met tapas behoren al vele jaren tot de populairste kerstpakketten die gevuld zijn met smakelijke etenswaren. 

Vrijwel iedereen houdt van tapas

De Spaanse keuken heeft vele jaren zijn best beentje voorgezet om goed in de smaak te vallen bij de conservatieve smaak van de Nederlander. Maar inmiddels heeft die keuken stevig voet aan de Nederlandse bodem gekregen en zijn vele mensen dol op tapas. Daarom vallen kerstpakketten met tapas altijd bij iedereen goed in de smaak. Iedereen geniet van heerlijke Spaanse worst, pincho’s en olijven. Beter kan toch niet in de winter? <a href= “https://www.kerstpakkettenwwg.nl/product-tag/tapas/“>Bijzondere kerstdiner ideeën</a> in de vorm van een tapas kerstpakket, zullen daarom door iedereen gewaardeerd worden. 

Welke kerstpakketten zijn in uw bedrijf populair? Inspireer onze bloglezers met uw favoriete kerstpakketten of geef uw voorkeur door via ons <a href= “https://www.dejongebock.nl/contact/”>contactformulier</a>.