Daarom kies ik altijd voor natuurlijke gezichtsverzorging

Sinds ik natuurlijke gezichtsverzorging gebruik, is mijn huid echt enorm verbeterd. Ik had vroeger best vaak last van een onzuivere huid met veel puistjes. Het zag er gewoon dof uit en mijn zelfvertrouwen kelderde iedere keer weer als ik een “bad skin day” had. Op aanraden van een vriendin ben ik me dus gaan verdiepen in natuurlijke gezichtsverzorging en er ging een wereld voor me open. Blijkbaar zaten de producten die ik altijd gebruikte vol met parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine, geur- en kleurstoffen. Waarschijnlijk werd mijn huid daar enorm onrustig van.

Mijn favoriete producten

Ik was mijn gezicht iedere ochtend en avond met de milde 3-in-1 reinigingslotion. Deze is heel zacht voor mijn huid, maar verwijdert toch alle make-up en andere viezigheid van mijn gezicht. Daarna gebruik ik een huidherstellende serum, geschikt voor de gevoelige, droge huid. Ik merk echt dat dit serum direct roodheid en jeuk vermindert. Daarna smeer ik met de anti-age gezichtscrème omdat ik die lekker rijk en voedend vind, zonder dat het mijn huid vettig maakt. Overdag smeer ik er ook nog SPF bij, maar ’s avonds sla ik dat uiteraard over. Al met al ben ik heel tevreden over mijn skincare routine met natuurlijke gezichtsverzorging!

Welke producten ik nog wil proberen

Er zijn nog een aantal producten die ik niet geprobeerd heb, maar waar ik wel erg benieuwd naar ben. Zo ben ik eigenlijk nog op zoek naar een lekkere lippenbalsem, omdat mijn lippen in de winter altijd zo erg uitdrogen. Daarnaast staat de natuurlijke gezichtsmasker met geactiveerde bamboehoutskool en een combinatie van Kaolin en vulkanische klei ook hoog op mijn verlanglijstje. Dit masker trekt namelijk als een magneet vuil en bacteriën aan, waardoor je met een zuiver huidje achterblijft. Aangezien ik eerder veel last had van onzuiverheden, lijkt dit me een goede toevoeging aan mijn natuurlijke gezichtsverzorging!