De verhaallijn van Far Cry 6

De nieuwe Far Cry is hier. Deze serie is wereldberoemd geworden om haar geweld en unieke manier van verhalen vertellen vanaf Far Cry 3. Waarin de gameplay en verhaal gecombineerd werden. De Far Cry verhalen gaan altijd over één man die in de wildernis terecht komt en een soort van jungle super man wordt. In Far Cry 2 lag de focus op de realistische ellende van de Afrikaanse Savanne. Far Cry legde de focus meer op het cool laten voelen van de speler. En speelde ook met een paar geweldige elementen zoals waanzin. Far Cry 6 zal waarschijnlijk deze formule weer herhalen aangezien dat is wat van Vaas zou willen. Je kunt Far cry 6 op de Ubisoft Store of Steam kopen.

Waanzin is iets overnieuw doen en iets nieuws verwachten

Eigenlijk is Far Cry 6 een van de betere toevoegingen in de serie. Vooral far cry 6 ps5 waarop de graphics heel erg mooi zullen zijn. Zoals ik eerder zei draait de Far Cry serie om een persoon die in de wildernis wordt gegooid en dan een meester wordt. Far Cry 6 speelt zich af in de urbane wildernis op een fictioneel eiland in de Caribbean. Hier leidt jij een revolutie tegen de dictator. Ik zeg heel express niet de namen want in Far Cry draait het maar om twee dingen: Coole dingen doen die je niet kan doen op vakantie en een verhaal over iemand die gek is.

Wat doet Far Cry 6 anders kwa verhaal?

Wat Far Cry 6 heel gaaf doet is het persoonlijk maken van het verhaal en de protagonist en antagonist familie maken. Dat zorgt voor meer spanning. Je weet dat als je Far Cry 6 speelt dat je de slechterik moet verslaan maar deze keer is de slechterik je vader. Kun je hem redden? Overtuigd de slechterik jou om met hem samen te werken? Dat maakt het verhaal van Far Cry 6 het meest vernieuwend sinds Far Cry 3. Spoilers: Het wordt zelfs langzamerhand duidelijk dat de vader van de hoofdpersonage, de dictator juist alles doet om zijn zoon als leider te krijgen. En zo blijft het thema van waanzin aanwezig in Far Cry.