Bijzondere cadeau

Lamy vulpen

Een vulpen cadeauset is het perfecte cadeau voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft, pensioen, nieuwe baan en het behalen van een diploma. Om het cadeau nog persoonlijker te maken kan je er voor kiezen om er iets op te laten graveren. Dit kan een naam maar ook misschien een mooie zin zijn. Het kan zijn dat de pen een mooie ereplaats in huis op kantoor krijgt maar het kan ook zijn dat de pen voor elk bijzondere gelegenheid gebruikt zal worden. Een vulpen straalt namelijk luxe uit en geeft een bepaalde indruk op mensen. Als je dus een mooi, origineel en bruikbaar cadeau wilt geven, is de vulpen een hele goede optie.

Waterman Paris

Waterman Paris is een bedrijf voor schrijfinstrumenten. Je kan hier terecht voor vulpennen, balpennen, rollerball pennen en vulpotloden. Het bedrijf is in 1883 ontstaan onder de naam Pen Company maar veranderde in 1888 naar Waterman Paris. De pennen worden allemaal in Frankrijk geproduceerd en de ideeën van de pennen zijn uitgekomen door de indrukken van Parijs. Het is natuurlijk dan niet ze gek dat de naam Waterman Paris is geworden. 

Eenn van de oudste modellen vulpennen bij Waterman Paris is de Waterman expert vulpen. Deze vulpen is sinds 1990 al op de markt en met traditionele vorm met moderne elementen een gewilde vulpen bij zakenlieden. Met deze pen, weet je zeker dat je een bepaalde indruk achterlaat.

Parker

De parker pennen staat bekend om hun iconische pijlclipjes die is ontworpen in 1933. Het Motto van Parker was en is: ‘Making a better pen’. Hierdoor is het dan ook van belang dat alle Parker pennen van de beste kwaliteit worden gemaakt die helpen bij de comfort van het schrijven. Als je een bijzondere editie van Parker pennen wilt, heb je de keuze uit 9 verschillende series. Als je opzoek bent naar een betrouwbare pen die is gemaakt van de  beste kwaliteit dan zal een luxe Parker vulpen een goede optie voor je zijn. 

Montblanc

Montblanc is een bekend merk voor onder andere tassen, koffers, riemen, portemonnees en zelfs horloges. Het begon allemaal in 1906 met een vulpen die niet meer zou lekken. De naam Montblanc is pas later gekomen, namelijk in 1909. De inspiratie van de naam en de pennen komen zoals je waarschijnlijk al had kunnen verwachten van de berg Mont Blanc in de Alpen. Dit kan je terug zien in alle pennen omdat ze zijn voorzien van een ster met rode punten. Dit symboliseert de hoogste punt van de Mont Blanc berg. 

Vanwege de rijke geschiedenis en luxe uitstraling staat de Montblanc vulpen ook wel bekend als de Power Pen en dit voornamelijk op Wall Street. Een plaats met heel veel belangrijke en invloedrijke mensen.