Bezorg jezelf nu ook een leuke dag met sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen

Een dagje genieten hoeft niet duur te zijn wanneer je het combineert met sauna aanbiedingen. Daarentegen maakt het dit juist aantrekkelijker om de dag uit te breiden met bijvoorbeeld shoppen. Bovendien kan je daarmee iemand mooi mee verrassen. Dit heb ik vorige week namelijk gedaan en het werd zeer gewaardeerd. Mijn vriendin gaat over twee weken trouwen. Dit is natuurlijk geweldig, maar ze begon aardig gestrest te raken. Ze wilt dat alles perfect is, van de jurk tot aan het eten. Dit nam aardig wat spanning met zich mee. Daarom wilden we haar verrassen met een meidenweekend.

Nijmegen

Bekijk de sauna aanbiedingen online

Ons weekendje weg bestond uit een avondje stappen, een wellness dagje en daarna lekker winkelen. Met zijn alle even de deur uit en genieten wat de stad Nijmegen ons te bieden heeft. Hierbij moet ik zeggen dat een wellness dagje na het stappen een erg goed idee was. In de bossen van Nijmegen zit Thermen als het ware verborgen. Je laat ook alle drukte van de stad achterwege, waardoor het eigenlijk de perfecte locatie is. Mocht je zelf ook nog nooit naar Thermen zijn geweest dan raad ik je aan om hun website eens te bekijken. Dan krijg je namelijk een indruk wat er allemaal mogelijk is. Zelf stonden we er ook van versteld. Zo vonden we trouwens ook de sauna aanbiedingen.

Genieten

Naast de sauna’s en baden heb je ook de mogelijkheid om een van de verschillende massages te nemen. Wat ons erg aansprak was de Hotcoldstone massage. Bij deze massage krijg je dus verwarmde en ijskoude stenen op je rug, handen en voeten. Deze stenen zijn gemaakt van gestolde lava, waardoor ze een karakteristieke uitstraling hebben. Vervolgens word je gemasseerd. Hierbij moet ik je wel waarschuwen. Bij ijskoude stenen bedoelen ze ook echt koude stenen, maar de massage is echt een aanrader.