Zij mocht een keuze maken uit de Seiko collectie

product_3114bZij mocht een keuze maken uit de Seiko collectie

Ik heb mijn moeder de Seiko collectie laten zien en hier mocht zij een keuze maken. Mijn lieve moeder is er altijd voor mij en mijn gezin. Wij hebben het altijd druk en mijn moeder weet ons altijd te steunen waar nodig.  zo was mijn dochtertje ziek geworden op school en ik moest net een belangrijke vergadering in op het werk. Ik belde mijn moeder of zij mijn dochter vast wilde halen en kon ik na de vergadering meteen door nar huis. Soms zijn wij erg laat thuis van werken sporten noem maar op, en dan heeft die middag mijn moeder net een pannetje eten in de koelkast gezet bij ons thuis. En nu werd het tijd om haar eens in het zonnetje te zetten met een lief gebaar. Ik had zelf al eens naar de Seiko collectie gekeken op de site van Anny van Buul en ik zag er al verschillende mooie tussen staan. Maar toch heb ik besloten om mijn moeder zelf uit de Seiko collectie te laten kiezen en na eerst wat tegenspraak van mijn moeder omdat zij niet maar zo iets wil aannemen, is zij gaan kijken. En aan haar gezicht te zien kwam dit helemaal goed. Zij mocht van mij niet naar de prijzen kijken maar alleen naar de horloges. En zo heeft zij dan ook na een half uurtje kijken en vergelijken door de Seiko collectie een keuze kunnen maken. En zo hebben wij met een klein gebaar mijn moeder een mooi cadeau gedaan. En hopelijk kunnen wij nog altijd op haar blijven rekenen en heb ik toe gegeven dat ik niet zonder mijn moeder kan in ons drukke bestaan. En zo was mijn moeder erg dankbaar toen het horloge binnen was en zie ik haar nog elke dag met een trots gezicht naar haar horloge kijken.