Scootmobiel kopen voor mijn broer

Omdat ik nogal uit een groot gezin kom, konden mij broers en zussen makkelijk een scootmobiel kopen voor onze oudste broer. Wij merkte met zijn allen, dat onze oudste broer steeds slechte ging lopen en steeds minder vaak bij ons kwam om een kopje koffie te drinken. Dit deed hij normaal zeker twee keer in de week als hij zijn dagelijkse wandeling ging maken. Onze broer is gek op de buitenlucht en zijn omgeving. Daarom gingen wij met z’n allen opzoek op het internet naar een scootmobiel voor hem. Al snel kwamen wij op de website van Scootmobiel Vitaal terecht.

Op de website van dit bedrijf, zagen wij de perfecte scootmobiel voor onze broer en besloten meteen een afspraak te maken om de scooter in het echt te zien. Deze onderneming brengt de scootmobiel bij jou thuis zodat jij er mee kan rijden en de scooter in het echt kan zien. Dit was ideaal voor ons allemaal en besloten om af te spreken bij onze broer. Hij was degene die er tenslotte mee moest gaan rijden en zo konden wij met z’n alles zien hoe zijn reactie zou zijn.

scootmobiel kopen

Een top cadeau

Onze broer is erg blij met de scootmobiel die wij hebben gekocht. De blik in zijn ogen vergeten wij allen nooit meer toen wij vertelde dat wij een scootmobiel gingen kopen voor hem. Na de proefrit vertelde wij hem dat dit de scooter was die wij gingen kopen en hij was er helemaal onderste boven van. Nu zien wij hem weer twee keer in de week bij ons thuis en dat doet mij goed.

logo-2006042455