Oud Hollands snoep was bij mij altijd een succes!

toversleutel

snoepzakjeWie van jullie kent Oud Hollands snoep nog? Dit was iets wat ik vroeger erg vaak bij mij in de snoepwinkel haalde. Gelukkig zaten hier niet veel suikers in. Vandaar dat ik ook altijd twee of drie gulden mee kreeg van mijn vader. Met dit bedrag konden we erg veel snoep halen. Het was dan ook de bedoeling dat ik dit deelde met mijn vriendinnetjes. Op deze manier haalde iedereen om de zoveel tijd een zak en gingen we samen op pad. Dit was vaak bij mij in de straat zodat iedereen elkaar in de gaten kon houden.

Oud Hollands snoepOmdat ik benieuwd was of dit soort snoepgoed nog te verkrijgen was, ging ik online op zoek naar een snoepwinkel. Zo ben ik uiteindelijk uitgekomen bij de naam Toversleutel. Ik dacht eerst dat zij hier alleen nog maar ‘moderne’ snoep hadden. Dat was totdat ik de categorie oud Hollands zag.

Snoep voor alle leeftijden

Ik had dan ook gelijk een bestelling gedaan. Vooral omdat de prijzen hier erg laag zijn. Het scheelde dan ook niet veel met de prijzen van vroeger. Ook hoefde ik niet lang te wachten totdat ik mijn Oud Hollands snoep thuis kreeg.

Verschillende soorten snoep

Natuurlijk hebben zij hier nog veel meer soorten snoep. Hiervoor kun je het best even naar de website gaan. Er zijn tegenwoordig namelijk zoveel verschillende soorten dat ik ze niet eens allemaal ken. Verder zag ik ook dat Toverland suikervrije snoepsoorten heeft. Hierdoor kunnen kinderen lekker veel snoepen zonder dat het ongezond voor ze is.

toversleutel

Vandaar dat ze site zeker eens de moeite waard is om te bezoeken. Vooral als je binnenkort als ouder zijnde een kinderfeestje hebt.