Gegraveerde kettingen als bijzonder aandenken

gegraveerde kettingen

Gegraveerde kettingen kunnen dienen als een bijzonder aandenken wanneer iemand is overleden. Als een persoon is overleden, is het mooi om een aandenken te hebben aan diegene. Je kunt daarom een ketting laten maken die je aan die persoon herinnert. Dat kan door een naam te laten graveren op een ketting. Op die manier houd je de persoon als het ware een beetje bij je. Het is anders dan as bij je dragen, maar nog steeds erg persoonlijk. Ook kun je uiteraard je eigen naam gebruiken voor de ketting. Iedere naam, of elk woord kan gegraveerd worden op een ketting met een bijzondere, of niet bijzondere betekenis. 

gegraveerde kettingen

Een mooi cadeau

Dit is een origineel en mooi cadeau om te geven. Bijvoorbeeld voor iemands verjaardag kun je een ketting met zijn of haar naam als cadeau geven. Ook is Valentijnsdag hier een goede gelegenheid voor. Je kunt dan je eigen naam op een ketting laten graveren en deze schenken aan je geliefde. Bij het overlijden van een persoon kun je ook de naam van de overledene laten graveren en deze schenken als aandenken. Daarnaast zijn Sinterklaas en Kerst ook mooie gelegenheden om zo’n dierbaar cadeau te geven. Iemand zal het zeer op prijs stellen om zo’n persoonlijk cadeau te ontvangen. 

Verschillende prijzen

De gegraveerde kettingen komen in allerlei soorten prijzen. In het eerste opzicht lijkt het een cadeau dat voor vele mensen niet te betalen is, maar een gegraveerde ketting begint al bij zo’n tien euro. Het hangt er uiteraard heel erg van af welk materiaal er wordt gebruikt voor de ketting. Indien je wenst de ketting van echt goud of zilver aan te schaffen, dan schiet de prijs al een heel stuk omhoog. Ieder heeft zijn eigen wens voor een ketting en de opties zijn eindeloos. Ga vooral eens op onderzoek uit en kijk welke mogelijkheden voor jou geschikt zijn met betrekking tot gegraveerde kettingen.