Enthousiast van de cadeaukaart

Enthousiast van de cadeaukaart

 

Mijn vriendin heeft een vrij hechte band met haar ouders en ik kan me goed voorstellen waarom, het zijn gewoonweg schatten van mensen. Ik kwam een jaar of twee geleden in deze familie en voelde me vanaf het eerste moment van harte welkom. Deze mensen hebben mij echt met open armen ontvangen, wat ik echt bijzonder vond. Zelf kan ik niet zo goed met mijn eigen familie, ben ik te veel en te vaak teleurgesteld door hen. Het is extra fijn daarom een familie te treffen die het zo oprecht leuk heeft met elkaar en waar je zelf ook wordt onthaald als een verloren zoon. Gelukkig heb ik ze dit al eens kunnen vertellen, dat ik echt dol op ze ben, maar ik vind het leuk het ook op andere manieren te laten zien. Zo doe ik altijd graag klusjes voor ze, initieer ik projecten om bijvoorbeeld de schuur op te bol.com-cadeauknappen bij hen thuis. Mijn schoonvader is niet meer zo goed ter been dus waar ik kan helpen, doe ik dat met alle liefde. Toch vind ik het leuk om mijn warme gevoelens ook op andere manieren te kunnen uiten en die kans heb ik binnenkort als ze dertig jaar getrouwd zijn. Mijn vriendin en ik hebben een tijdje zitten nadenken over het ideale cadeau dat we ze op dit punt kunnen geven en kwamen erachter dat een cadeaukaart voor het een of het ander toch wel heel erg leuk zou kunnen zijn. Ik ben een beetje gaan zoeken naar wat voor cadeaukaart we dan zouden kunnen geven en kwam terecht op de site van de Primera, waar bijvoorbeeld een bon voor een weekendje weg mij gelijk in ‘t oog sprong. Persoonlijk werd ik gelijk enthousiast van dit idee en mijn vriendin gelukkig ook!