Eigen keuze kerstpakketten

Via de website Kerstpakkettenplaza is er erg veel mogelijk. Een van de mogelijkheden is om waardebonnen te geven aan uw collega’s met een bepaald bedrag. Uw collega’s kunnen de waardebonnen besteden tot het saldo op is. De cadeaus worden vervolgens thuis of op de zaak bezorgd. Wanneer de einddatum van de waardebon in zicht is, krijgt de bedenker een e-mail, om zijn of haar collega’s te herinneren aan de waardebon. Deze leuke mogelijkheid is te vinden op de website van Kerstpakkettenplaza onder het kopje, eigen keuze kerstpakketten. Er zijn nog erg veel andere kerstpakketten te vinden op Kerstpakkettenplaza, neem snel een kijkje!


Goede doelen

Als u een kerstpakket bij het bedrijf Kerstpakkettenplaza besteld, wordt een deel van de prijs gegeven aan een goed doel. De goede doelen van dit jaar zijn Stichting Het Vergeten Kind en Make a Wish. Voor Stichting Het Vergeten Kind zijn de kerstpakketten Luxe food collectie en Recycle happiness geselecteerd. Voor Make a Wish Nederland zijn de kerstpakketten Make-a-Wish-topper en kerstpakket Dames Make-a-Wish geselecteerd. Op de website van Kerstpakkettenplaza kunt u alle bedragen zien die per kerstpakket aan de goede doelen worden gedoneerd. Alle kleine beetjes helpen, koop een van de prachtige kerstpakketten en steun tegelijkertijd een goed doel.


Showroom vol met kerstpakketten

Het is mogelijk de showroom van Kerstpakkettenplaza te bezoeken op afspraak. Via de website is de gewenste showroom te selecteren, vervolgens kijkt de planner welke beschikbaarheid elke showroom biedt. U krijgt erg snel een mail van Kerstpakkettenplaza. In deze mail kunt u zien of uw gekozen datum en tijd mogelijk is. U kunt ook telefonisch of via de e-mail een showroom afspraak maken met Kerstpakkettenplaza. De showrooms zijn bedoeld om kerstpakketten samen te stellen.