Een foto op canvas van onze twee puppy’s

Een foto op canvas van onze twee puppy’s

Wij hebben twee puppy’s en nu is er bij onze plaatselijke dierenwinkel een actie voor een foto shoot van je huisdier. Daar moet ik natuurlijk met onze kleine boefjes heen. En zo stond ik met twee hondjes aan hun nieuwe riem gekamd en wel voor in de rij. De fotograaf foto op canvasdeed het heel leuk en was met allerlei gekke geluidjes bezig om de honden er zo schattig mogelijk op te krijgen. Ik kreeg een bonnetje mee en deze kon ik volgende week afgeven en dan kreeg ik de foto’s. toen het zo ver was heb ik natuurlijk alle foto’s gekocht want de ene was nog schattiger dan de andere. De hondjes groeien al zo snel en het is toch wel heel erg leuk om die foto’s te hebben van nu ze nog zo klein zijn. Bij thuis komst bedacht ik mij dat ik een foto op canvas moest gaan bestellen op Hema.nl en zo zat ik met de goede foto camera die ik zelf heb een foto kopie te maken van de mooiste foto. Deze kon ik gemakkelijk uploaden op Hema.nl. ook kon ik meteen zien of de kwaliteit van de foto voldoende was om de foto op canvas te laten afdrukken en gelukkig het kon! Zo had ik binnen een week de allermooiste foto op canvas aan de muur hangen van onze lieve kleine puppy’s. het was een creatief idee die ik voor een betaalbare prijs heb kunnen uitvoeren dankzij Hema.nl.