Een creatieve giveaway

Giveaway

Met een gegraveerde vulpen laat jij letterlijk een boodschap achter bij de klant. Geef je merk een boost en laat vulpennen graveren met het logo van jouw bedrijf. Zo kun jij een luxe cadeau weggeven, en ontvangt de klant een functioneel geschenk. De gegraveerde vulpen kan overal mee naartoe genomen worden, waardoor je merk effectief aandacht krijgt.

Parker Urban een modieuze pen

De parker urban is een modieuze pen van de nieuwe generatie, die opnieuw definieert wat modern schrijven inhoudt. Het product is een combinatie van ergonomische, aparte vorm en kunst met daarnaast een perfect evenwicht van de kogel. In de moderne samenleving waar het imago van ultiem belang is en kwaliteit centraal staat, is de keuze van een moderne balpen een must. De nieuwe Parker Urban is een modern, rendabel alternatief voor reeds bestaande reclame- en promotietools.

Cross pen bailey met high gloss

De cross pen bailey heeft een elegant ontwerp en een prachtige, high gloss afwerking. Accenten van chroom maken de pen compleet. Deze balpen ligt zeer goed in de hand en staat garant voor urenlang comfortabel schrijven. De pen is zeer geschikt voor dagelijks gebruik op kantoor of in de collegezaal. Cross geeft (beperkte) levenslange garantie. 

Gegraveerde Waterman pennen

Waterman merk pennen zijn synoniem met elegantie, stijl en hoge kwaliteit. Van luxe Waterman inkt tot hoogwaardige gouden penpunten. Ze vormen de ultieme keuze als promotionele artikelen en relatiegeschenken. Bekijk het assortiment balpennen en rollerpennen om je ideale bedrukte pen te vinden op www.pengraveren.nl Lewis Waterman heeft de manier waarop we schrijven vormgegeven, vanaf het begin van zijn loopbaan als verzekerings verkoper in New York tot het moment waarop hij leiding gaf aan een van de wereldwijd toonaangevende pen merken. Met een op maat gemaakte Parijse stijl en een tijdloos elegant ontwerp vormen Waterman pennen met merk opschrift een gemakkelijke manier om een gedurfd en doordacht statement te maken.