Dagjeuit in het dolfinarium

familiedag logo_top workshop4Zelf heb ik geen kinderen. Ik vind kinderen wel erg leuk en ga daarom meestal 1 of 2 keer per jaar met mijn nichtje een dagjeuit. Mijn nichtje vindt het altijd heel leuk om zelf iets leuks te verzinnen. Jammer genoeg lukte het dit jaar niet om iets leuks te vinden en hebben wij een offerte aangevraagd bij IetsDoenOfferte voor een dagjeuit. Mijn nichtje houdt erg van dieren, maar de dierentuin zijn we al zo vaak geweest dus dat is iets wat ze niet meer wilde. We kregen maar liefst 6 offertes opgestuurd van verschillende uitjes. We hebben gekozen voor het Dolfinarium in Harderwijk.

Samen hadden we dus besloten om een leuk dagje naar het Dolfinarium te gaan. Maar de grote vraag was: hoe komen we daar? Ik heb geen rijbewijs, daarom hebben wij ook een offerte aangevraagd voor een taxi richting Harderwijk. Hier kreeg ik minder offertes van maar het waren er genoeg om een keuze uit te maken.

Eenmaal in Harderwijk

Toen we eenmaal in Harderwijk aangekomen waren hebben we een hele leuke dag gehad met z’n tweetjes in het Dolfinarium. Wij hebben een erg leuke dag gehad! Daarom gaan we het binnenkort weer doen. Maar dan een ander uitje die we aanvragen bij IetsDoenOfferte.nl.