Cool idee: eigen petjes bedrukken

Vandaag een wel heel bijzondere bijdrage, ik hoop namelijk enkele ideeën in je hoofd te kunnen planten – in de hoop dat je er iets aan hebt. Immers, op creatief gebied is er altijd meer mogelijk dan je in eerste instantie misschien denkt. Heb je bijvoorbeeld al wel eens gedacht aan de mogelijkheden die er voor petjes bedrukken zijn bij Max Caps?

89

Het mode minnend publiek is dol op petten, mutsen en hoedjes

Dit is onderdeel van het overkoepelende bedrijf Maxilia, dat voorziet in allerhande soorten relatiegeschenken en promotieartikelen. Op wel zestig verschillende terreinen hebben zij allerlei onbedrukte middelen in het assortiment, die jij op je beurt kunt laten bedrukken. Voor bedrijven is dit vanzelfsprekend interessant – maar ga er als particulier niet te snel aan voorbij. Het mooie van een bedrijf als Maxilia is namelijk dat je er ook in een kleinere oplage kunt bestellen – zonder dat het echt te duur en dus niet meer rendabel wordt.

84

Wat petjes bedrukken betreft, kun je er bijvoorbeeld al vanaf 25 stuks terecht – en dat maakt het dus echt interessant. Voor kleine bedrijven is dit een mooie bijkomstigheid, maar voor particulieren natuurlijk al helemaal. Zo zie ik voor me dat je ter ere van een bachelorparty een flink aantal petjes bedrukt – of dat je natuurlijk je eigen ontwerpen laat afdrukken. Ben je namelijk bezig met grafisch design van bijzondere zaken, dan zijn petjes (en mutsen en vissershoedjes) natuurlijk ongelooflijk interessant. Zo kun je op zeer laagdrempelige manier een eigen lijn opzetten. Vergeet ook niet de website van Maxilia betrekken alwaar je linnen tasjes kunt laten bedrukken – die doen het ook altijd zeer goed bij mode minnend publiek.

95