Code 95 op het rijbewijs

Ik wist in de eerste instantie niet wat code 95 was, maar toen mijn zoon thuis kwam en mij vertelde waar hij het beste naar toe kon gaan om dit te behalen voor zijn vrachtwagendiploma, ben ik mij hier eens in gaan verdiepen. Mijn zoon wil internationaal gaan rijden op de vrachtwagen, hier heeft hij zo lang van gedroomd. Dat het nu eindelijk kan en mag. Maar met alleen een B rijbewijs kom je niet zo ver, en dus heb ik internet eens geraadpleegd voor het vinden van een goede rijschool die voor een aantrekkelijk tarief ervoor kan zorgen dat mijn zoon veilig de weg op kan in die grote vrachtwagen.

Wij wisten onze zoon hiermee te verrassen

Voor het behalen van een code 95 op je rijbewijs ben je bij verkeersschool, Wesseldijk aan het juiste adres. Hier kun je diverse samengestelde pakketten vinden en direct de prijzen vinden. Mijn man en ik hebben besloten om dit rijbewijs cadeau te doen aan onze zoon. Wij willen graag investeren in zijn toekomst. En dus wisten wij hem te verrassen door alvast de eerste afspraak te reserveren bij deze rijschool. En zo kon eindelijk zijn wens in vervulling gaan en ging hij met een enorm stralend gezicht de deur uit om zijn eerste rit in een grote vrachtwagen te mogen ervaren.