Cartridge nodig? Koop de brother lc 985 bij Inktdruppel

brother-lc123bk-inktdruppel.nlAls je regelmatig documenten print, gaat de inkt van de printer vrij snel op. Heb je nieuwe inkt nodig voor jouw printer en heb je geen zin om naar de winkel te gaan om cartridges te kopen? Schaf jouw inkt dan aan bij Inktdruppel: een webwinkel met een groot aantal inktcartridges van diverse merken. Meer over het aanbod van Inktdruppel, lees je in dit artikel.

brother-compatible-lc-123c-inktdruppel.nlInktdruppel: groot aanbieder van originele cartridges

Ten eerste heeft Inktdruppel een groot aanbod van originele cartridges in het online assortiment, ofwel cartridges die geproduceerd zijn door het betreffende merk zelf. Heb je bijvoorbeeld een brother lc 985 inktcartridge nodig, dan kun je bij Inktdruppel terecht voor het aanschaffen van een originele cartridge van het merk Brother. Andere merken die Inktdruppel in het aanbod heeft, zijn merken als Canon, Epson en HP. Heb je een printer van Brother, Canon, Epson of HP, dan kun je jouw inktcartridges eenvoudig online aanschaffen bij Inktdruppel.

brother-compatible-lc-123m-inktdruppel.nlInktdruppel: ook voor huismerk cartridges

Naast inktcartridges van originele merken, kun je bij Inktdruppel ook terecht voor het aanschaffen van cartridges van het huismerk. Cartridges van het huismerk zijn inktcartridges die niet door het merk van de printer zijn geproduceerd, maar door Inktdruppel zelf zijn gemaakt. De cartridges zijn speciaal voor de printers van een specifiek merk gemaakt en kunnen hierdoor prima gebruikt worden in deze printers. Een groot voordeel van het printen met een cartridge van het huismerk, is het feit dat deze cartridge goedkoper is dan een originele cartridge. Zeker als je regelmatig moet printen en niet steeds een dure cartridge aan wil schaffen voor jouw printer, is het aanschaffen van een huismerk brother lc 985 een aanrader. In dit geval print je namelijk goede kwaliteit, maar wel voor een lagere prijs.