Bedankjes voor ons jubileum

Je kunt tegenwoordig overal wel leuke bedankjes vinden of deze zelf maken. Ik heb een jubileum achter de rug met mijn man vanwege ons 12,5 jarige huwelijk. Dit hebben wij dan ook groots mogen vieren. Het was dan ook erg fijn om vele mensen erbij te mogen hebben die 12,5 jaar geleden ook aanwezig waren op onze grote dag. Vele herinneringen kwamen naar boven.

Achteraf kreeg ik de leukste reacties

Omdat wij deze dag eigenlijk hebben ingevuld met allerlei verassingen hoorde hier ook bedankjes bij vonden wij. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een leuk adres waar ik iets passends zou kunnen vinden. Toen ik op deze site aankwam wist ik eigenlijk direct al dat ik het juiste adres had gevonden. Ik ben dan ook niet meer verder gaan kijken en hen hier diezelfde dag al een bestelling op gedaan. Nu ons feest al een tijdje geleden is, krijg ik nog telkens een compliment over dit leuke gebaar. Dit bracht mij natuurlijk op het idee om hierover een bericht achter te laten op mijn site. Het is namelijk een aanrader om eens te kijken naar deze leuke ideeën die te vinden zijn op de site van memoriae.nl. En niet alleen voor een jubileum maar ook voor vele andere gelegenheden kom je hier vanzelf op een goed idee.