Altijd je eigen mok bij je

bedrukte mok

Op zoek naar promotiemateriaal wat wel wordt gebruikt door je zakelijke relaties, dan zijn mokken de uitgelezen manier. Vaak wordt een mok ook nog bedrukt met een logo, een leuke tekst of een eigen afbeelding is ook mogelijk. Omdat er verschillende kleuren mogelijk zijn, is het leuk om een eigen kleurenschema te kiezen voor je mok. Dit in combinatie met mooie teksten ontwerp je de ultieme mok voor je klanten of toekomstige klanten. Want natuurlijk zijn ze perfect om weg te geven, hoe meer mokken je laat maken hoe voordeliger ze worden.

Ook kop en schotels

Vind je mokken niet zo leuk en ben je meer van de kop en schotels, ook dan ben je op de website van mokken.nl aan het goede adres. Prachtige kop en schotels die je natuurlijk net als alle andere producten ook kunt laten bedrukken, ook hierop zijn afbeeldingen en teksten in allerlei kleuren erg leuk. Een espressokopje of de bekende kop en schotels welke ze in hotels gebruiken, je kunt zelf kiezen wat voor jou bedrijf leuk is om cadeau te doen. Wat je ook geeft het zal je in dank worden afgenomen.

Maak je unieke afbeelding

Vaak wordt er een afbeelding of een logo op een mok gedrukt, echter is het bij mokken.nl ook mogelijk om een eigen afbeelding te gebruiken. Een leuke foto van een product, of van het gebouw en je hebt unieke mokken om cadeau te doen. Maar in het restaurant van het bedrijf zijn de mokken of kop en schotels ook goed te gebruiken, leuk en direct herkenbaar door het personeel. Voordat de afbeelding of de tekst definitief wordt gedrukt op de mok, krijg je eerst een drukproef te zien hoe het wordt. Kosteloos wordt deze aangepast mocht je niet geheel tevreden zijn met het resultaat.